Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Gradonačelnik Mićić u posjeti Pavlović banci
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Gradonačelnik Mićić u posjeti Pavlović banci

20. novembar 2015

U svjetlu posljednjih dešavanja, koje se tiču Pavlović Intaernacional banke, danas su konsultativni sastanak u prostorijama banke u Bijeljini održali gradonačelnik Mićo Mićić, menadžment banke, načelnik Odjeljenja za privredu i poljoprivredu grada Mile Pejčić te direktor Vodovoda Kanalizacije a d Bijeljina Predrag Perković.

Cilj sastanka je da se uspostavi što bolja i korektnija saradnja na relaciji Gradska uprava-Pavlović Internacional banka.

U prijatnom i konstruktivnom razgovoru zajednički stav prisutnih jesta da je neophodno intezivirati poslovne odnose, koji inače datiraju dugi niz godina. Saglasnost je obostrana da ne postoje nikakvi problemi između rukovodstva banke i Gradske uprave.

Kako bi se u narednom periodu preduprijedili događaji, koji su građane Semberije i Republike Srpske ponovo doveli u konfuznu situaciju prije dva dana, dogovoreno je da se sastanci održavaju redovno, svaka tri mjeseca. Iz menadžmenta banke još jednom podsjećaju svoje klijente, da je Pavlović Internacional banka likvidna i da ne postoji nijedan razlog da klijenti budu uznemireni.

izvor: Infobijeljina.com

Ostale novosti ...