Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka USPJEŠNA POSLOVNA GODINA DOMAĆE BANKE
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

USPJEŠNA POSLOVNA GODINA DOMAĆE BANKE

29. decembar 2014

BIJELJINA, 29. DECEMBRA /SRNA/ - Pavlović Internacional banka završava poslovnu godinu uspješno, sa ukupnom aktivom od 216 miliona KM i ostvarenom dobiti od 1,4 miliona KM, saopšteno je danas iz ove banke.

 
Direktor banke Aleksandar Vićanović ocjenjuje da je time potvrđena ispravnost poslovne strategije i učvršćena osnova za uspješno poslovanje banke u budućnosti.

Navodeći da je Pavlović banka domaća banka sa domaćim kapitalom i da spada u red manjih banaka, Vićanović ističe da likvidnošću i sve većim povjerenjem klijenata uspijevaju ostvariti povećanje tržišnog učešća i pored kapitalno mnogo značajnije strane konkurencije.

Vićanović za narednu godinu najavljuje nove kreditne proizvode da bi na najbolji način bili ispunjeni zahtjevi klijenata, uz poštivanje propisane procedure i zakona koji štite interese i banke i klijenta.

"Ono čemu banka teži je relaksiranje obaveza klijenta, da njihovo uredno izmirenje ne bi bilo dovedeno u pitanje, i kod odobravanja kredita se rukovodimo isključivo kreditnom sposobnošću, ne dovodimo klijente u zabludu da im nudimo silne novce da bi se ostvarili neki planovi banke i slično", kaže Vićanović.

Prema njegovim riječima, u 2015. godini biće zadržan trend ponude novih proizvoda kreiranih u skladu sa potrebama klijenata, a jedan od značajnih segmenata u poslovanju Pavlović banke jeste podrška poljoprivrednim proizvođačima, kojima su tradicionalno obezbijeđene povoljne kreditne linije.

"Namjera i plan Pavlović banke jeste da i dalje širi poslovni sistem, iako naše poslovnice pokrivaju skoro cijelo područje Republike Srpske, od Banjaluke do Trebinja", ističe Vićanović.

On kaže da je u pripremi veći i funkcionalniji poslovni prostor za filijalu Pavlović banke u Istočnom Sarajevu, koji će biti useljen početkom februara.

Direktor Pavlović banke Aleksandar Vićanović najavljuje da slijedi otvaranje poslovnice u Prijedoru, preseljenje u novi poslovni prostor u Trebinju, kao i povećanje mreže bankomata.

Ostale novosti ...