Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Redovna isplata penzija na šalterima Pavlović banke
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Redovna isplata penzija na šalterima Pavlović banke

09. decembar 2014

BIJELJINA, Pavlović Internacional banka nastavljajući rad na redovnim poslovima obavještava korisnike Fonda Penzijsko invalidskog osiguranja republike Srpske, koji penziju primaju preko ove banke da se isplata vrši redovno.

Svoje penzije korisnici danas mogu podići na svim šalterima banke.

 

Poslednja dešavanja u bankarskom sektoru Republike Srpske, koja su dovela do nesigurnosti kod jednog broja klijenata, nije ni na koji način uticala na izvršavanje svih obaveza koje banka ima prema svojim cijenjenim klijentima„, saopšteno je iz Pavlović banke.

„Svima koji nisu povjerovali glasinama iz Pavlović Internacional banke još jednom zahvaljuju, naglašavajući da gradjenje povjerenje, utemeljeno na tradiciji ostaje prioritet menadzmenta i svih zaposlenih. U tom smislu dosadašnjim ali i budućim klijentima poručuju da mogu računati na brze i kvalitetne usluge, nove bankarske proizvode i sigurnost kakvu si imali svih ovih godina poslujući sa Pavlović Internacional bankom“, kažu u Pavlović banci.

capital.ba

Ostale novosti ...