Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Pavlović banka se zahvaljuje klijentima na povjerenju
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Pavlović banka se zahvaljuje klijentima na povjerenju

05. decembar 2014

Zahvaljujući na lojalnosti i razumijevanju u situaciji koja je dovela do nedoumica kod jednog dijela klijenata, iz Pavlović banke podsjećaju da je njihova poslovna politika zasnovana na tradiciji sigurnosti i povjerenju uz aktivnosti koje podrazumijevaju likvidnost i sposobnost za izvršavanje svih obaveza u roku dospijeća.

Sa zadovoljstvom konstatujući, da se redovno odvija kreditiranje klijenata po povoljnim uslovima i da na šalterima nema građana koji žele podići svoje depozite, iz banke ocjenjuju da je lako zaključiti da uprkos svemu što se dešavalo proteklih dana povjerenje klijenata u Pavlović banku nije poljuljano.
„Nastavljamo dalje, radeći na ostvarenju još boljih rezultata poslovanja, stavljajući klijenta na prvo mjesto,omogućujući mu pri tom sigurnost i najkvalitetnije bankarske usluge. Jednom riječju ostajemo na putu stabilnog i sigurnog poslovanja u bankarskom sektoru Republike Srpske“, poručuju iz Pavlović Internacional banke.

Ostale novosti ...