Pavlovic International Bank :: Pavlović Banka Vićanović: Pavlović banka likvidna, očekujemo od Agencije da zaustavi paniku
Poštovani, trenutno posjećujete privremeni sajt banke. Novi sajt je u fazi pripreme. U slučaju da neke informacije nisu dostupne kontaktirajte nas putem telefona (+387 055 232 300) ili e-mail-a (office@pavlovic-banka.com).
Hvala Vam na razumijevanju.

Vićanović: Pavlović banka likvidna, očekujemo od Agencije da zaustavi paniku

03. decembar 2014

„Bespotrebno se podigla prašina oko navodne nelikvidnosti Pavlović banke, i mi vjerujemo da će u roku dva do tri dana svi naši klijenti to shvatiti i u potpunosti se sami uvjeriti„, izjavio je Vićanović danas za poslovni portal CAPITAL.ba.

Vićanović očekuje da se Agencija za bankarstvo RS oglasi već sutra, kako bi se zaustavila panika koja je zahvatila jedan dio komintenata i štediša ove banke.
„Imali smo pozitivan finansijski izvještaj za prvih šest mjeseci ove godine u iznosu od oko 800.000 KM dobiti, dok za 2014. godinu očekujemo dobit od 1,5 miliona KM. Imali smo pozitivan i revizorski izvještaj. Naš prihod je za oko 30 odsto bio veći u odnosu na isti prošlogodišnji period“, izjavio je Aleksandar Vićanović.
On ističe da će svi deponenti moći slobodno raspolagati sa svojim sredstvima, bez obzira na to o kojim iznosima je riječ.
Vićanović kaže da nikakvih negativnih pokazatelja u dosadašnjem poslovanju Pavlović international banke nije bilo, te da su klijenti i deponenti banke, prije svega fizička lica, odreagovali onako kako su odreagovali, u kontekstu dešavanja u susjednoj Bobar banci, čije je sjedište takođe u Bijeljini.
Vićanović kaže da se u protekla dva dana Pavlović international banka maksimalno potrudila da svi zahtjevi klijenata u potpunosti budu ispunjeni, te da će tako raditi i u narednim danima, isključujući bilo kakve rizike u poslovanju.

Ostale novosti ...